World Winter Games Àustria 2017

World Winter Games Àustria 2017

22/09/2021, 00:09 / 0 comentari(s)

La delegació andorrana participarà als jocs mundials d'hivern Àustria 2017 en dues modalitats d'esqui alpí: súper gegant i slalom.

La delegació està representada per, Enric Adran, Sergi Cuberes, Jordi Julià, Jessica Giovanna Stefani i Marc Vilarrubla.

Acompanyen als esportistes els seus entrenadors d'esqui, Santi Castellón i Cristina Gavaldà.

La cap de delegació és la Coia Sedó i també viatja amb l'equip el Jose A. Perez, membre de la Junta d'special olympics. Més endavant faran un relleu i es sumarà a l'expedició l'Isaac Benchluch, director tècnic de la federació.

Dilluns 13.
Sortida a les 6 del mati. Dia dur de viatge, molts kilòmetres però tothom té un comportament fantàstic i col.laboren en tot el que poden. Arribem a les 9 del vespre a una pensió amb uns bungalows molt xulos. Sopem, practiquem l'italià i anem a dormir que ens espera un altre dia dur de viatge.

Dimarts 14.
Ens aixequem d'hora i en comptes de gossos, aquests italians tenen oques per vigilar. Si t'apropaves massa, sortien cap a tu cridant com unes bèsties!!!!! Esmorzem i tornem a agafar la furgo per continuar cap a Àustria. Dinem a Trevisso en un bon restaurant on ens donen pasta molt bona (les pizzes no tant)!!!

En arribar al lloc, ens esperaven unes banderes d'Andorra penjant dels balcons. Com sabran que avui és la Constitució Andorrana?????

El sopar està fet per productes propis de la regió.

Anem a dormir que estem rebentats!!!!!