Tornem a casa!!!

Tornem a casa!!!

22/09/2021, 00:09 / 0 comentari(s)

Ja hem arribat a Andorra!

Ahir tot i que els organitzadors de la festa van tenir els seus problemes amb la música, després d'una llarga estona esperant, vam poder ballar i fer nous amics d'altres delegacions. L'equip de noies encara tenia una prova de natació avui però es resistien a anar a dormir. La festa era molt divertida i hi havia molt molt ambient.

Tots els que ja no competiem, hem anat directament al Pavelló de Reus a buscar la medalla de bàsquet que ens faltava. DE PLATA!!!!! Hem quedat segons, després d'uns partits molt renyits i emocionants.

La pluja intensa que ha caigut a Reus durant tot el dia, no ha estat un obstacle per complir tots els compromisos que teniem. Abans de la cerimònia de clausura, hem pogut tornar a ballar al ritme de cançons dels anys 80.

El Manel ha estat l'escollit per representar a la nostra delegació en la festa de clausura. I després amb sentiments contraposats, per una banda tristos per marxar de Reus, però per l'altra, contents per tornar a casa i veure a tota la familia, amics i companys.

Es fa difícil resumir tot el que ens emportem dels jocs:

Els atletes ens aporten tant!!!!!! Tot i no tenir-ho gens fàcil ens certs moments de la vida, ens donen lliçons continuament de superació, lluita, igualtat, companyerisme, optimisme, sentit de l'humor, sinceritat, noblesa i, tots els adjectius que se us ocorri afegir a la llista.

Els entrenadors encara que des de la seva humilitat, mai no voldran reconèixer la tasca que fan, són uns models de conducta les 24 hores del dia. És difícil trobar-los desmotivats i sense ganes de participar en tot el que esdevingui. Carinyosos quan sembla que comencen a enyorar la família, ferms quan no es poden negociar algunes coses, simpàtics i riallers sempre que la situació ho permeti, pendents de les coses més bàsiques quan necessiten suport, donant feedback en situacions esportives i educant sense que es noti. No volen fer diferències entre els nois, però alhora tracten a cadascú de forma diferent en funció del que li calgui. Sempre posant els atletes en primer lloc, se n'obliden a voltes de menjar, dormir i tenir cura d'ells mateixos.

L'organització ens ha ajudat molt en tot. Volem agrair als voluntaris, directius, personal de l'hotel, de les instal.lacions esportives, la tasca que han fet durant aquests 4 dies per nosaltres. Sense ells aquests jocs no s'haguessin pogut celebrar.

 

GRÀCIES A TOTS!!!!!