Primeres proves

Primeres proves

22/09/2021, 01:09 / 0 comentari(s)

Avui ens hem aixecat no gaire convençuts ja que hem hagut de dormir depressa aquesta nit passada en la que se'ns va fer molt tard després d'un viatge des d'Andorra passat per aigua.

Vam arribar a l'hotel El Paso i després que ens donessin les habitacions, molt àmplies i maques, vam haver d'esperar al segon torn per sopar. Bufet lliure molt bo però era tard i estàvem força cansats. Vam haver de preparar la bossa amb el material per anar a competir. I en pocs minuts tots dormíem profundament.

Abans de les 8 del mati ja erem dalt del bus que ens ha portat a les instal·lacions, bàsquet per uns i natació per uns altres.

L'equip de natació hem estat tot el dia amb classificatòries, 25 metres d'esquena, lliure i relleus. Hem tingut proves tant al mati com a la tarda. Haurem d'aconseguir una piscina més gran a Andorra per entrenar ja que no estem gaire acostumats a nadar en piscines tan grans. Demà ja us direm els resultats però han estat força bé.

Els de bàsquet hem tingut 3 partits, contra Catalunya Kings, Catalunya Warriors i el tercer contra Andalusia. Hi ha nivell i haurem d'esforçar-nos per aconseguir fer bons resultats. L'equip però, estem molt cohesionats i ens ho estem passant d'allò més bé.

Ens hem trobat tots al Pavelló de Reus, on hem dinat. Hem aprofitat per posar-nos al dia i gaudir del merescut descans.

Els de natació han continuat a la tarda amb les proves i els de bàsquet hem anat a fer una revisió de la salut, molt completa per cert.

Tornada a l'hotel, dutxa i sopar. I hem celebrat l'aniversari del David Ramon, que a més avui ha estat molt acertat a la pista de bàsquet.

Demà més, que se'm fonen els ploms.