Comencen a caure medalles!

Comencen a caure medalles!

22/09/2021, 01:09 / 0 comentari(s)

Ahir la inauguració va ser un èxit! Espectacle fabulós d'un ambient molt nadalenc. Abans però, les 28 delegacions van desfilar amb un atleta que representava el seu país. El David va sortir amb el cartell d'Andorra. Després de molts parlaments i molts polítics que explicaven tot el que han fet pels jocs, finalment va començar la representació. Música molt xula i actors fantàstics que ens van animar moltíssim.

Vam tenir sort i vam ser uns dels primers equips en sortir i poder agafar el bus cap a l'hotel. Estàvem morts de gana i el sopar boníssim com cada dia.
Ja ens coneixen i al Jordi li porten tan aviat com el veuen el seu plat per celíacs.

Després d'un dia ple d'emocions vam retirar-nos a les habitacions. El Xavi volia mirar "tu cara me suena". Va enganxar el final.
Tot no es pot fer i estem treballant per que valorin que quan som fora de casa, fem coses diferents i que cal saber-nos adaptar a les situacions que van sorgint a cada moment.

Aquest mati hem anat a jugar a basket contra Catalunya Warriors. Partit molt renyit hem acabat guanyant 28 a 13. Hem jugat molt compenetrats i la visita de l'Isaac i el anterior director nacional, Manuel, ens ha donat sort.
Els entrenadors Jimi i Ivan, com sempre, inculcant valors que ens ajudaran en l'escola de la vida tant com dins la pista.

Hem anat a dinar com sempre i, ràpid hem tornat al terreny de joc. A les 3 de la tarda teníem el darrer i decisiu partit contra SO Catalunya Nicks.
Aquest cop hem guanyat 26 a 9.

Dutxa i cap a l'hotel a descansar una mica.

 

Comencen a caure medalles!!!

Natació.
Relleus masculins 25x4, equip format per: Manel Fargas, Nelson Gonçalves, Marc Llorach i Jordi Tarifa. Han quedat 3rs!!!

Amb l'equip de fèmines també ha passat el mateix: terceres. Equip format per Aina Baron, Sandra Marrakchi, Coraima Parrilla i Nadia Roser.

Han anat a dinar amb els seus entrenadors, el Ruben Amat i l'Anna Valls. Sempre pendent que no els faltés res i motivant-los al cent per cent.

A la tarda tenim els 25 m lliures de les noies:

  •   Aina: 4t lloc
  •   Coraima: Plata
  •   Sandra: Plata
  •   Nàdia: 6a

Han lluitat fins el darrer metre de la piscina. Cada dia tenen millor estil i són més constants.

25 m esquena masculí:

  •   Marc: Or
  •   Manel: Bronze
  •   Jordi: Plata
  •   Nelson: Bronze

Tots han sortit concentrats i amb moltes ganes de donar el màxim de cada un d'ells.

Han vingut famílies a animar i tot i que no erem gaires andorrans, se'ns ha sentit des de lluny. La nostra directora, la Coia, se'ns està quedant afònica.

Sopem i esperem que comenci la festa. Ens hem posat molt guapos i fem molt bona olor!!!! Mmmmmm!