26 corredors de quatre països al 6è Trofeu Internacional d’esquí d’Special Olympics Andorra

26 corredors de quatre països al 6è Trofeu Internacional d’esquí d’Special Olympics Andorra

28/10/2020, 04:10 / 0 comentari(s)

Un total de 26 corredors dels equips d’esquí d’Special Olympics de Mònaco, Migdia-Pirineus, Catalunya i Andorra han participat aquest dissabte a la sisena edició del Trofeu Internacional d’Andorra. La pista de l’Esparver, a Grandvalira, ha acollir el gegant en el que s’ha imposat el corredor francès Alan Gafner, amb un temps de 42,64 segons.

El millor corredor andorrà ha estat Marc Vilarrubla, que amb un temps de 44,38 segons ha ocupat el segon esglaó del podi. En tercera posició s’ha classificat el corredor de l’equip de Mònaco François Dewisme, amb un cronòmetre de 44,61 segons. El quart i cinquè lloc de la classificació l’han ocupat els andorrans Enric Adran i Domènech Calvet, amb un temps de 48,79 i 50,56, respectivament.

Pel que fa a la resta de corredors de l’equip nacional, en funció dels resultats obtinguts sota la fórmula de divisioning, Jordi Julià ha fet la segona posició en el grup B; Sergi Cuberes i Alberto Morales han fet la segona i quarta posició respectivament en la categoria C; Giovanna Steffani ha fet la quarta posició en l’equip D; i Rubén Prior, Alvaro Rodríguez i Sergi Pérez han estat primer, tercer i quart respectivament en el grup F.