World Games Berlin 2023
Una delegació d’Andorra participarà en els Jocs Mundials a Berlín el proper juny del 2023. Som-hi Special Olympics Andorra!!
Renovat el conveni amb FAF
Fèlix Àlvarez, president de la Federació Andorrana de Futbol, i Àlex Terès, el seu homòleg dels Special Olympics Andorra, han rubricat per escrit la renovació de l'acord de col·laboració, aquesta tarda de dimecres al Centre d'Entrenanemt de la Massana. Aquest conveni té com a finalitat principal utilitzar l'esport, i en concret el futbol, com a eina d'integració de les persones amb diversitat intel·lectual i referma els excel·lents lligams i la bona sintonia que existeix entre les dues institucions.  
Una gran família
Special Olympics Andorra neix l’any 1994 amb la missió d’impulsar i dirigir tota l’activitat esportiva al Principat per a les persones amb discapacitat intel·lectual i contribuir, a través de l’esport, a millorar la qualitat de vida dels seus esportistes i a donar visibilitat a aquest col·lectiu.<br><br>En l’actualitat, SO Andorra el composen un total de 70 esportistes que desenvolupen 8 disciplines esportives i que compta amb els serveis de 12 professionals.
 • Special Olympics a l'alça

  Actualment Special Olympics compta amb la participació de 4,2 milions d’esportistes i està compost per 170 països dels quals Andorra forma part.
  Segueix actualitzat
  Mireu històries, fotos i vídeos inspiradors al nostre butlletí Special Olympics.
  La Laia té 16 anys i va néixer amb la síndrome de Sotos, una malaltia minoritària que afecta al desenvolupament. Va descobrir la rítmica als Jocs Special Olympics d'Andorra la Vella i la Seu d'Urgell i després de la pandèmia va començar a competir.
  La competició tindrà lloc el cap de setmana del 24 al 26 de març a la pista de l’Esparver de Soldeu-El Tarter. Andorra hi participa juntament amb les delegacions de Catalunya, Castella la Manxa i Aragó
Special Olympics ofereix moltes maneres de participar-hi. Hi ha oportunitats de voluntariat a curt i llarg termini, l’opció de jugar a Esports Unificats i convertir-se en un esportista dels Jocs Olímpics Especials.