Presentació del president
History Page Lead

Escric aquesta carta per presentar-me i dirigir-me a tots vosaltres en aquesta nova etapa com a president de Special Olympics. Ja he tingut el plaer de forma part de Special Olympics Andorra durant els darrers anys, com a vocal i vicepresident.

Degut a l’actual situació global, serà un repte afrontar totes les activitats que vindran. Però des de Special Olympics, continuarem treballant per poder fer presents els nostres valors i perseguir els nostres objectius, que entre altres son, donar la possibilitat a Andorra, a tot aquelles persones amb diversitat funcional de realitzar esport en el seu dia a dia. Així, i a través de l’esport, poder fomentar valors, com el companyerisme, l’esforç, el treball amb equip, el respecte, i altres que ens proporcionaran la possibilitat d’adquirir hàbits saludables.

També vull destacar el gran treball i esforç que fan els atletes de Special Olympics, sempre son un exemple de la seva perseverança i constància en el dia a dia, i en el seu esperit de superació constant que fan que tot això sigui possible.

Per acabar, he d’agrair a l’anterior president, el Sr. Alex Terès i a tota la junta, la magnifica feina que ha fet aquests anys i el gran projecte que ha liderat. També agrair als directors esportius i tècnics, entrenadors, col·laboradors, voluntaris i altres que sense el seu esforç i dedicació això seria impossible. Gràcies a tots vosaltres, heu portat Special Olympics Andorra un pas mes enllà.

Sempre tindreu la meva porta oberta pel que pugueu necessitar.

Atentament,

Jordi Mora Pifarré