14/09/2023

Primer fòrum de salut destinat a familiars Special Olympics Andorra

Primer fòrum de salut destinat a familiars Special Olympics Andorra
El proper dia 23 de setembre de 2023, Special Olympics Andorra celebrarà el primer fòrum de salut per a famílies destinat a promoure hàbits de vida saludable per a persones amb discapacitat intel·lectual. El Fòrum tractarà dos blocs, primer s'exposarà una part nutricional en la qual s'informarà de la importància de l'alimentació en el rendiment dels esportistes, a càrrec de la dietista Marta Pons. Tot seguit, el nutricionista i expert en diabetis Eduard Reinoso, la importància de l'alimentació a l'hora de regular el sucre en la sang i contribuir a la millora de la diabetis. Aquest primer fòrum de salut per a famílies, compta amb el suport del nostre patrocinador oficial, la Fundació Creand juntament amb la col·laboració del Lions Clubs International Fundation.
L'acte estarà obert a tots els públics, tant a famílies, esportistes, col·laboradors o interessats amb reserva prèvia.
Articles relacionats
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.
La delegació andorrana que participa als Jocs Mundials Special Olympics a Abu Dhabi s'ha adjudicat fins al moment 12 medalles: 2 d'or, 7 de plata i 3 de bronze.
Després de l’estada a Ossberg, els esportistes inicien la competició i activitats