14/09/2023

Primer fòrum de salut destinat a familiars Special Olympics Andorra

Primer fòrum de salut destinat a familiars Special Olympics Andorra
El proper dia 23 de setembre de 2023, Special Olympics Andorra celebrarà el primer fòrum de salut per a famílies destinat a promoure hàbits de vida saludable per a persones amb discapacitat intel·lectual. El Fòrum tractarà dos blocs, primer s'exposarà una part nutricional en la qual s'informarà de la importància de l'alimentació en el rendiment dels esportistes, a càrrec de la dietista Marta Pons. Tot seguit, el nutricionista i expert en diabetis Eduard Reinoso, la importància de l'alimentació a l'hora de regular el sucre en la sang i contribuir a la millora de la diabetis. Aquest primer fòrum de salut per a famílies, compta amb el suport del nostre patrocinador oficial, la Fundació Creand juntament amb la col·laboració del Lions Clubs International Fundation.
L'acte estarà obert a tots els públics, tant a famílies, esportistes, col·laboradors o interessats amb reserva prèvia.
Articles relacionats
Els Jocs Mundials Special Olympics es disputen des de dissabte a Berlín i Andorra hi té una delegació amb 13 esportistes.
Laia Rodríguez va penjar-se tres medalles de bronze a la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mundials Special Olympics que s’estan fent a Berlín.
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.