22/06/2023

Andorra llueix en la tercera jornada dels Special Olympics

Andorra llueix en la tercera jornada dels Special Olympics
Brillant participació la que està tenint la delegació andorrana als Jocs Mundials d'Special Olympics de Berlín que s'estan disputant al llarg d'aquesta setmana. La gimnasta Laia Rodríguez va pujar fins a tres vegades al podi per rebre el bronze en la final per aparells de gimnàstica rítmica.

A més a més, els esportistes andorrans es van quedar diverses vegades al límit de tornar a aconseguir metalls, ja que van assolir diverses quartes posicions. Aquesta situació es va produir en les finals de dobles de bàdminton on Enric Adran i Sandra Carvalho van perdre el partit pel tercer i quart lloc. La mateixa posició va assolir Jordi Tarifa en botxes masculí, mentre que en natació Jordi Julià (200 metres) i Aina Baron (100 metres) també van fer quarts. La participació d'ahir es va completar amb la sisena posició Clàudia Ramos. Avui, Leticia Jales, en botxes femení lluitarà per l'or enfrontant-se a la representant de Costa Rica en la final.
Articles relacionats
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.
La delegació andorrana que participa als Jocs Mundials Special Olympics a Abu Dhabi s'ha adjudicat fins al moment 12 medalles: 2 d'or, 7 de plata i 3 de bronze.
Després de l’estada a Ossberg, els esportistes inicien la competició i activitats