14/12/2022

Partit solidari entre la FAF i Special Olympics

Partit solidari entre la FAF i Special Olympics

Futbolistes de les diferents seleccions nacionals i membres de l’equip dels Special Olympics han disputat aquesta tarda un amistós a la Massana. Es tracta d’un dels actes que la Federació de Futbol (FAF) ha impulsat de cara a les festes nadalenques. A banda de l’encontre, també s’han fet altres activitats. L’entitat també ha volgut donar suport a la campanya de recollida de joguines organitzada per Ràdio i Televisió d’Andorra (RTVA).

El partit s’ha disputat a la pista de futbol sala del CE La Massana. Han pres part el porter de l’absoluta Josep Gomes; Èric Balastegui, de la sub 21, Xavi Pla i Arnau Rodríguez, de l’absoluta de futbol sala; Carol Santos, del juvenil de l’Enfaf i, també, el president, Fèlix Álvarez. “Per a nosaltres és molt important promoure el futbol i el futbol sala sense fer distincions. Hem creat el Campus Tots Marquem per a nens amb risc d'exclusió, el projecte Playmakers per potenciar el futbol femení entre d'altres ii també aquest partit amb els Special Olympics per reivindicar el nostre esport i demostrar que la pilota no entén d'edat, sexe o religió", ha assegurat el màxim mandatari de la Federació.

En el marc dels actes previs al Nadal, l’entitat també s’adhereix a la campanya de recollida de joguines d’RTVA en favor de Càritas. Per això, s’ha fet una crida als clubs a col·laborar. I, a més, el centre d’entrenament de la FAF serà un dels punts on es podrà dur material.

Articles relacionats
La Fundació Crèdit Andorrà va lliurar equips d'esquí alpí a tots els atletes d'aquesta secció d'Special Olympics perquè els utilitzin en els diferents entrenaments i competicions al llarg de la temporada.
L'esdeveniment tindrà lloc el mes de març als sectors Soldeu El Tarter i els passis tenen un preu de 15 a 20 euros
Special Olympics Andorra ha competit amb 6 atletes al Cross d'Andorra.