13/12/2022

Entrades a la venda per les finals de la Copa del Món d'esquí alpí

Entrades a la venda per les finals de la Copa del Món d'esquí alpí
Les entrades per les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí Andorra 2023 s'han posat avui a la venda a la pàgina web de Grandvalira. L'esdeveniment tindrà lloc el mes març als sectors Soldeu El Tarter i el passi permetrà reservar seient a les graderies durant els dies de cursa. El preu per assistir a les proves de velocitat i al paral·lel per equips dels dies 15, 16 i 17 de març a la pista Àliga és de 15 euros per dia, mentre que les curses tècniques del cap de setmana a la pista Avet tenen un preu de 20 euros per jornada. Els infants fins a 12 anys tindran accés gratuït a les graderies. D'altra banda, l'entrada per assistir a la cerimònia d'inauguració del 13 de març costa 5 euros, segons s'informa en comunicat.

El comitè organitzador de les Finals indica que el 5% de la recaptació de les entrades es destinarà a 'Hi arribarem!' i Special Olympics Andorra.

Foto: Fernando Galindo
Articles relacionats
La Fundació Crèdit Andorrà va lliurar equips d'esquí alpí a tots els atletes d'aquesta secció d'Special Olympics perquè els utilitzin en els diferents entrenaments i competicions al llarg de la temporada.
L'esdeveniment tindrà lloc el mes de març als sectors Soldeu El Tarter i els passis tenen un preu de 15 a 20 euros
Special Olympics Andorra ha competit amb 6 atletes al Cross d'Andorra.