13/12/2022

Entrades a la venda per les finals de la Copa del Món d'esquí alpí

Entrades a la venda per les finals de la Copa del Món d'esquí alpí
Les entrades per les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí Andorra 2023 s'han posat avui a la venda a la pàgina web de Grandvalira. L'esdeveniment tindrà lloc el mes març als sectors Soldeu El Tarter i el passi permetrà reservar seient a les graderies durant els dies de cursa. El preu per assistir a les proves de velocitat i al paral·lel per equips dels dies 15, 16 i 17 de març a la pista Àliga és de 15 euros per dia, mentre que les curses tècniques del cap de setmana a la pista Avet tenen un preu de 20 euros per jornada. Els infants fins a 12 anys tindran accés gratuït a les graderies. D'altra banda, l'entrada per assistir a la cerimònia d'inauguració del 13 de març costa 5 euros, segons s'informa en comunicat.

El comitè organitzador de les Finals indica que el 5% de la recaptació de les entrades es destinarà a 'Hi arribarem!' i Special Olympics Andorra.

Foto: Fernando Galindo
Articles relacionats
Dissabte 13 de març de 2021 al matí s'ha disputat la 12a edició de la Copa d'Andorra d'esquí alpí d'Special Olympics. Aquesta ha estat la primera competició després del confinament d'ara fa un any.
L'esdeveniment tindrà lloc el mes de març als sectors Soldeu El Tarter i els passis tenen un preu de 15 a 20 euros
Aquest divendres al matí han arribat a Andorra els esportistes i la delegació que ha participat aquests darrers dies als Jocs Mundials d'Special Olympics.