12/06/2022

Els Special Olympics Participen en la primera edició de la Copa Uniq Andorra

Els Special Olympics Participen en la primera edició de la Copa Uniq Andorra
La selecció de futbol dels Special Olympics Andorra ha participat en la primera edició de la Copa Uniq d'Andorra 2022. Aquesta edició ha comptat amb la participació de diferents equips de les categories inferiors de 20 equips tant d'Andorra com de Catalunya. El trofeu s'ha dut a terme el cap de setmana del 10 al 12 de juny i han assistit un total de 2.000 persones entre esportistes, voluntaris i espectadors.
La nostra selecció ha tingut la possibilitat de participar en un partit unificat que ha comptat amb 8 esportistes dels SOA i 8 jugadors de diferents equips convidats, tots barrejats entre ells, on el resultat ha estat el menys important i la diversió i socialització els elements fonamentals.
L'esperit de respecte, competició i cooperació entre els assistents ha estat el punt central de la jornada viscuda el diumenge 12 de juny.
Felicitats a tots els jugadors, i en especial a la nostra entrenadora la Montse, a l'organització de la Copa Uniq, i en especial a l'Adrià Miró i als nostres col·laboradors que han patrocinat el partit, Augé Holding grup i Joma Andorra.
Gràcies per fer-nos partícips d'aquest fantàstic esdeveniment.

Ens veiem l'any que ve!!!!!!!!
Articles relacionats
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.
La delegació andorrana que participa als Jocs Mundials Special Olympics a Abu Dhabi s'ha adjudicat fins al moment 12 medalles: 2 d'or, 7 de plata i 3 de bronze.
Després de l’estada a Ossberg, els esportistes inicien la competició i activitats