13/04/2022

XIII Trofeu Internacional d’Esquí Special Olympics Andorra

XIII Trofeu Internacional d’Esquí Special Olympics Andorra

La Federació Esportiva Special Olympics Andorra, que compta amb el patrocini de la Fundació Crèdit Andorrà, va prendre part en el XIII Trofeu Internacional d’Esquí, competició organitzada per la mateixa federació andorrana i en la qual també van participar les delegacions de Catalunya i Mònaco. En total hi va haver uns quaranta atletes.

La cursa va consistir en un eslàlom gegant el dissabte 9 d’abril a la pista de l’Esparver de l’estació d’esquí Soldeu-El Tarter (Grandvalira).

La delegació andorrana està formada per Jordi Julià, Àlex Francès, Nàdia Naudí, Rubèn Prior, Enric Adran, Sandra Carvalho, Paula Espineta, Jordi Caetano, Sergi Cuberes, Stefania Giovanna, Javi Sánchez, Marc Vilarrubla, Sergi Pérez, Erika Sarmento i Alizée Bouvier.

Articles relacionats
Els Jocs Mundials Special Olympics es disputen des de dissabte a Berlín i Andorra hi té una delegació amb 13 esportistes.
Laia Rodríguez va penjar-se tres medalles de bronze a la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mundials Special Olympics que s’estan fent a Berlín.
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.