21/03/2022

Special Olympics Andorra visita el Camp Nou convidat per la Fundació del FC Barcelona

Special Olympics Andorra visita el Camp Nou convidat per la Fundació del FC Barcelona

Un grup d'esportistes i voluntaris d'Special Olympics Andorra van visitar aquest dissabte les instal·lacions del Camp Nou, convidats per la Fundació del FC Barcelona. La delegació, integrada per dinou esportistes i sis acompanyants, van gaudir del museu blaugrana i dels equipaments més emblemàtiques de l'estadi, com la sala de premsa, la zona mixta, els vestidors, i la graderia i el camp. La visita va cloure amb un dinar de germanor en un dels restaurants de l'estadi.

Dues medalles d'or al campionat territorial de natació de Lleida

D'altra banda, aquest dissabte set esportistes de l'equip de natació van participar en el campionat territorial de Lleida, que es va celebrar a les piscines de Mollerussa. La representació andorrana va aconseguir uns molt bons resultats, a destacar les primeres posicions assolides per Oriol March i Jordi Tenias, en braça i en esquena, respectivament. En total el medaller de l'equip andorrà ha sumat 2 ors, 8 plates i 4 bronzes. La delegació, a banda de March i Tenias, estava integrada per Jordi Tarifa, Sergi Cuberes, Jenny Vilches, Nàdia Roser i Sandra Marrakchi.

Informa: ANA ESPORTS
Imatges: SPECIAL OLYMPICS ANDORRA

Articles relacionats
Els Jocs Mundials Special Olympics es disputen des de dissabte a Berlín i Andorra hi té una delegació amb 13 esportistes.
Laia Rodríguez va penjar-se tres medalles de bronze a la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mundials Special Olympics que s’estan fent a Berlín.
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.