01/12/2019

Special Olympics recapta 8.000 euros per a la nova secció d'esports d'hivern en un sopar subhasta amb Carlos Sobera

Special Olympics recapta 8.000 euros per a la nova secció d'esports d'hivern en un sopar subhasta amb Carlos Sobera

Special Olympics va organitzar anit un sopar subhasta amb l'objectiu d'impulsar la nova secció d'esports d'hivern. Amb el popular Carlos Sobera l'entitat va aconseguir recaptar vuit mil euros. A l'horitzó, l'objectiu d'uns Jocs Europeus d'hivern el 2022.

Moltes entitats públiques i privades han volgut col·laborar amb aquesta iniciativa d'Special Olympics Andorra. L'objectiu era recaptar diners i gaudir de la vetllada. Des del primer minut el popular actor i presentador Carlos Sobera es va convertir en el gran protagonista.

Podia ser fàcil però per si de cas, el popular presentador basc ho va donar tot per intentar aconseguir la màxima recaptació amb la subhasta.

Personalitats com Josep Carreres, Rafa Nadal, Carles Puyol, Luis Suárez, Marc Màrquez i Marcos Asensio van cedir productes per a la subhasta.

Anit es van recaptar vuit mil euros. Aquesta vetllada ha estat el primer pas per al següent gran repte d'Special Olympics Andorra, l'organització d'uns Jocs Europeus d'hivern el 2022 a Grandvalira.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Xabier Moreira

Articles relacionats
Els Jocs Mundials Special Olympics es disputen des de dissabte a Berlín i Andorra hi té una delegació amb 13 esportistes.
Laia Rodríguez va penjar-se tres medalles de bronze a la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mundials Special Olympics que s’estan fent a Berlín.
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.