22/03/2019

Els Special Olympics arriben a Andorra carregats amb 12 medalles

Els Special Olympics arriben a Andorra carregats amb 12 medalles

Aquest divendres al matí han arribat a Andorra els esportistes i la delegació que ha participat aquests darrers dies als Jocs Mundials d'Special Olympics. Eren 20 esportistes i han tornat amb 12 medalles, unes xifres que parlen del creixement d'aquests atletes a casa nostra.

Poques rebudes a esportistes es viuen a Andorra com la que ha tingut aquest matí la delegació d'Special Olympics.

Les 12 medalles aconseguides a càrrec dels 20 esportistes que han participat als Jocs Mundials d'Special Olympics a Abu Dhabi  ho mereixia.

Pel grupviatjar, competir i conviure durant 14 dies amb esportistes d'arreu del món ha estat una experiència enriquidora.

Special Olympics Andorra no deixa de créixer, el següent objectiu a escala internacional seran els Jocs Mundials d'hivern, el 2021, a Suècia.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Articles relacionats
La competició tindrà lloc el cap de setmana del 24 al 26 de març a la pista de l’Esparver de Soldeu-El Tarter. Andorra hi participa juntament amb les delegacions de Catalunya, Castella la Manxa i Aragó
Ens trobem un cop més, com cada any, a la casa de colònies d'AINA.
La Fundació Crèdit Andorrà va lliurar equips d'esquí alpí a tots els atletes d'aquesta secció d'Special Olympics perquè els utilitzin en els diferents entrenaments i competicions al llarg de la temporada.