06/03/2019

Special Olympics rep un donatiu de Bingo Stars per als mundials d'Abu Dhabi

Special Olympics rep un donatiu de Bingo Stars per als mundials d'Abu Dhabi

Bingo Stars ha fet aquest dimecres l’entrega d’un donatiu de 600 euros en benefici de la federacio´ Special Olympics Andorra per contribuir a financ¸ar la participacio´ de la delegacio´ andorrana als mundials d’Abu Dhabi, que tindran lloc del 14 al 21 de marc¸.

El director de Bingo Stars, Marc Martos, ha estat l’encarregat de lliurar el xec al director esportiu dels Special Olympics Andorra, Isaac Benchlluch, acompanyat en aquesta ocasio´ de Jose´ Antonio Perez, membre de la junta, i de diversos dels vint esportistes que representaran Andorra en els pro`xims campionats mundials d’Abu Dhabi (els Emirats A`rabs).

Martos s’ha mostrat molt satisfet de poder col·laborar amb la federacio´ i contribuir a divulgar la inclusio´ en tots els a`mbits de la societat. Ha avanc¸at que l’empresa seguira` donant suport regularment a iniciatives i associacions del pai´s que tenen com a missio´ promoure diferents activitats tant esportives com socials i/o culturals.

Informa: Agència ANA
Foto: ST

Articles relacionats
Els Jocs Mundials Special Olympics es disputen des de dissabte a Berlín i Andorra hi té una delegació amb 13 esportistes.
Laia Rodríguez va penjar-se tres medalles de bronze a la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mundials Special Olympics que s’estan fent a Berlín.
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.