25/02/2019

20 esportistes d'Special Olympics Andorra participaran als Jocs Mundials d'Abu Dhabi

20 esportistes d'Special Olympics Andorra participaran als Jocs Mundials d'Abu Dhabi

Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats. Ja han rebut la roba que lluïran a la cita.

Són la imatge de la il·lusió. D'aquí a pocs dies viatjaran a Abu Dhabi per participar als Jocs Mundials Special Olympics i aquesta tarda han rebut la roba que lluïran a la cita en un acte que ha comptat amb la presència de la ministra d'Esports en funcions, Olga Gelabert.

La delegació d'Special Olympics Andorra estarà formada per 20 esportistes que competiran en 6 modalitats: bàsquet, bàdminton, atletisme, judo, natació i petanca.

Abans de l'acte han passat pel programa 'Becaris' de Ràdio Nacional el president de l'entitat, Àlex Terés, i dos dels integrants de la delegació tricolor, Alberto Morales i Gerard Amat, que competiran en el torneig de bàsquet.

"Són els mundials i et trobaràs rivals de tota mena. El que motiva és jugar contra la gent i aprendre'n", explica Alberto Morales. Gerard Amat insisteix que és important "participar i fer un bon equip". "Què millor que competir en aquest tipus de competicions on poden compartir tota la seva experiència i tot el seu esforç amb altres col·legues i companys d'altres països. I més enllà de l'esport, enriquir-se d'una manera personal", insisteix Àlex Terés, el president d'Special Olympics Andorra.

Els Jocs se celebraran del 14 al 24 de març, amb 7.000 participants de 177 països. Special Olympics agraeix la implicació pública i privada que farà possible la participació andorrana i obre les portes a qualsevol patrocinador que s'hi vulgui afegir.

Informa: Joan López
Imatges: Ruben Calvo i Anna Romagosa
Locució: Jordi Lorente

Articles relacionats
Els Jocs Mundials Special Olympics es disputen des de dissabte a Berlín i Andorra hi té una delegació amb 13 esportistes.
Laia Rodríguez va penjar-se tres medalles de bronze a la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mundials Special Olympics que s’estan fent a Berlín.
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.