25/02/2019

20 esportistes d'Special Olympics Andorra participaran als Jocs Mundials d'Abu Dhabi

20 esportistes d'Special Olympics Andorra participaran als Jocs Mundials d'Abu Dhabi

Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats. Ja han rebut la roba que lluïran a la cita.

Són la imatge de la il·lusió. D'aquí a pocs dies viatjaran a Abu Dhabi per participar als Jocs Mundials Special Olympics i aquesta tarda han rebut la roba que lluïran a la cita en un acte que ha comptat amb la presència de la ministra d'Esports en funcions, Olga Gelabert.

La delegació d'Special Olympics Andorra estarà formada per 20 esportistes que competiran en 6 modalitats: bàsquet, bàdminton, atletisme, judo, natació i petanca.

Abans de l'acte han passat pel programa 'Becaris' de Ràdio Nacional el president de l'entitat, Àlex Terés, i dos dels integrants de la delegació tricolor, Alberto Morales i Gerard Amat, que competiran en el torneig de bàsquet.

"Són els mundials i et trobaràs rivals de tota mena. El que motiva és jugar contra la gent i aprendre'n", explica Alberto Morales. Gerard Amat insisteix que és important "participar i fer un bon equip". "Què millor que competir en aquest tipus de competicions on poden compartir tota la seva experiència i tot el seu esforç amb altres col·legues i companys d'altres països. I més enllà de l'esport, enriquir-se d'una manera personal", insisteix Àlex Terés, el president d'Special Olympics Andorra.

Els Jocs se celebraran del 14 al 24 de març, amb 7.000 participants de 177 països. Special Olympics agraeix la implicació pública i privada que farà possible la participació andorrana i obre les portes a qualsevol patrocinador que s'hi vulgui afegir.

Informa: Joan López
Imatges: Ruben Calvo i Anna Romagosa
Locució: Jordi Lorente

Articles relacionats
Matinal intensa de competicions en els Jocs Special Olympics que comparteixen la Seu d´Urgell i Andorra la Vella.
L'equip de futbol d'Special Olympics viatjarà a Holanda aquest cap de setmana per participar en un torneig de futbol 8.
El comú de Sant Julià de Lòria va retre homenatge aquest dijous a nou lauredians que van participar als Jocs Special Olympics la Seu d'Urgell-Andorra la Vella.