24/02/2019

Gol Solidari lliura 1.500 euros a Special Olympics Andorra

Gol Solidari lliura 1.500 euros a Special Olympics Andorra

L’associació Gol Solidari ha entregat aquest cap de setmana un donatiu per import de 1.500€ a Special Olympics Andorra, que serviran per finançar la participació d’aquesta federació als Mundials d’Abu Dhabi que se celebraran a partir del 14 de març i fins al dia 22 en aquesta ciutat dels Emirats Àrabs. 

Els futbolistes Ildefons Lima i Juli Sánchez han estat els encarregats de lliurar el xec a l’entitat, representada en aquesta ocasió pel president, Àlex Terés, i els esportistes Gerard Amat i Alberto Morales.

Special Olympics participarà en aquest mundials amb 20 esportistes en les disciplines de bàsquet, bàdminton, atletisme, judo, natació i petanca.

Gol Solidari recapta fons mitjançant subhastes i la venda de material d’esportistes amb l’objectiu d’ajudar a finançar projectes solidaris vinculats als infants i els joves. Anteriorment ha col·laborat amb entitats com Assandca, Autea i Aina. 

Informa: Redacció

Articles relacionats
Els Jocs Mundials Special Olympics es disputen des de dissabte a Berlín i Andorra hi té una delegació amb 13 esportistes.
Laia Rodríguez va penjar-se tres medalles de bronze a la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mundials Special Olympics que s’estan fent a Berlín.
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.