24/02/2019

Gol Solidari lliura 1.500 euros a Special Olympics Andorra

Gol Solidari lliura 1.500 euros a Special Olympics Andorra

L’associació Gol Solidari ha entregat aquest cap de setmana un donatiu per import de 1.500€ a Special Olympics Andorra, que serviran per finançar la participació d’aquesta federació als Mundials d’Abu Dhabi que se celebraran a partir del 14 de març i fins al dia 22 en aquesta ciutat dels Emirats Àrabs. 

Els futbolistes Ildefons Lima i Juli Sánchez han estat els encarregats de lliurar el xec a l’entitat, representada en aquesta ocasió pel president, Àlex Terés, i els esportistes Gerard Amat i Alberto Morales.

Special Olympics participarà en aquest mundials amb 20 esportistes en les disciplines de bàsquet, bàdminton, atletisme, judo, natació i petanca.

Gol Solidari recapta fons mitjançant subhastes i la venda de material d’esportistes amb l’objectiu d’ajudar a finançar projectes solidaris vinculats als infants i els joves. Anteriorment ha col·laborat amb entitats com Assandca, Autea i Aina. 

Informa: Redacció

Articles relacionats
La competició tindrà lloc el cap de setmana del 24 al 26 de març a la pista de l’Esparver de Soldeu-El Tarter. Andorra hi participa juntament amb les delegacions de Catalunya, Castella la Manxa i Aragó
Ens trobem un cop més, com cada any, a la casa de colònies d'AINA.
La Fundació Crèdit Andorrà va lliurar equips d'esquí alpí a tots els atletes d'aquesta secció d'Special Olympics perquè els utilitzin en els diferents entrenaments i competicions al llarg de la temporada.