22/11/2018

El cadet femení de l'ENFAF i els Special Olympics uneixen esforços

El cadet femení de l'ENFAF i els Special Olympics uneixen esforços

Per a l'equip de futbol sala d'Special Olympicsdimecres és el dia més esperat de la setmanaL'entrenadoraMontse Sánchez, organitza des de fa temps entrenaments i partits que van més enllà de l'esport i que els protagonistes viuen amb una intensitat diferent

La consigna per als dos equips és que aquest és un amistós que s'ha de jugar amb la màxima concentració.

Les integrants del cadet femení de la Federació de Futbol preparen el campionat de futbol sala territorial de Blanes del 8 de desembreEls Special Olympicsper la seva banda, tenen cita a Reus en un altre torneig, el 16 de desembre.

Per als dos equips es tracta d'un partit diferent i el marcador per una vegada no importa, però l'objectiu és competir. L' entrenadora de la Federació de Futbol i d'Special Olympics, Montse Sánchez, explica com "abans això podria ser un partit d'inclusió i ara és un amistós per preparar objectius dels dos equips".  El director esportiu dels Special Olympics, Isaac Benchlluch, posa en relleu la importància de "compartir una experiència amb jugadores que no són d'Special Olympics" . "Tot i ser un amistós ha estat un partit molt seriós. Per a nosaltres és un entrenament bàsic i forma part de la temporada", argumenta.

En la mateixa línia es pronuncia la jugadora del cadet femení de l'ENFAF, Maria Da Cruz, per qui ha estat "un entrenament i partit diferent", ja que "mai jugues amb aquests equips que tenen moltes ganes i que encara que perdin és com si haguessin guanyat".

Amb el xiulet final arriben les felicitacions i les abraçades i no falta la foto de família. El millor colofó a un altre dimecres al pavelló de la Margineda que els futbolistes d'Special Olympics viuen com el dia més esperat de la setmana.

Informa/imatges: Joan López

Articles relacionats
Els Jocs Mundials Special Olympics es disputen des de dissabte a Berlín i Andorra hi té una delegació amb 13 esportistes.
Laia Rodríguez va penjar-se tres medalles de bronze a la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mundials Special Olympics que s’estan fent a Berlín.
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.