07/10/2018

Andorra tanca els Jocs Special Olympics amb 25 medalles i l'objectiu d'organitzar nous esdeveniments

Andorra tanca els Jocs Special Olympics amb 25 medalles i l'objectiu d'organitzar nous esdeveniments

Els Jocs Special Olympics abaixen el teló amb la cerimònia de cloenda, que ha començat a la una de la tarda a la Seu d´Urgell. Andorra els tanca amb una collita de 25 medalles i l´objectiu d´organitzar més esdeveniments en el futur. Un dels moments més esperats pels participants va arribar amb la Festa de l´Esportista.

Després de dues jornades amb l´esport com a protagonista, al Parc Central tocava festa. Al Village dels Jocs tot estava preparat perquè el miler d´esportistes allotjats a Andorra la Vella gaudissin després de l´esforç de la competició. I al seu costat, entrenadors, voluntaris i acompanyants. Un dels objectius dels Jocs s´ha acomplert amb escreix.

L'onzena edició dels Jocs Special Olympics ha reunit més de 1.500 esportistes de 13 països que han competit en 14 modalitats esportives, vuit de les quals a Andorra la Vella. Des de Special Olympics Andorra ja es plantegen organitzar noves cites.

Tots els participants d'aquests Jocs són campions, però les medalles sempre tenen un gust especial. La delegació andorrana n'ha aconseguit un total de 25: 9 d´or, 7 de plata i 9 de bronze.

Informa: Joan López
Imatge: Fernando Montero

Articles relacionats
Els Jocs Mundials Special Olympics es disputen des de dissabte a Berlín i Andorra hi té una delegació amb 13 esportistes.
Laia Rodríguez va penjar-se tres medalles de bronze a la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mundials Special Olympics que s’estan fent a Berlín.
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.