06/10/2018

Jornada de gran expectació en els Jocs Specials Olympics

Jornada de gran expectació en els Jocs Specials Olympics

Matinal intensa de competicions en els Jocs Special Olympics que comparteixen la Seu d´Urgell i Andorra la Vella. El bàdminton, la gimnàstica i la natació tenen protagonisme avui al Centre esportiu dels Serradells.

La remodelada piscina dels Serradells ha aplegat prop de dos-cents nedadors en una jornada de matí en què les grades han presentat un gran aspecte. Els participants han comptat en tot moment amb el suport del públic, entregat als nedadors.

L´equip d´Andorra sortia amb vuit participants i no han faltat les medalles, tot i que en aquests Jocs tothom rep la seva recompensa. El més important és sortir a competir.L´Oriol, el Marc, el Manel o la Coraima s´han penjat les medalles al coll. I a casa, davant familiars i amics, l´alegria era evident.

A la tarda la competició es reprendrà a la piscina després d´una exhibició de sincronitzada. El bàdminton i la gimnàstica també seran protagonistes durant tota la jornada als Serradells. Com a la resta d´instal·lacions que acullen aquest Jocs Special Olympics, que reuneixen uns 1.500 participants.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Enric Fernández

Articles relacionats
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.
La delegació andorrana que participa als Jocs Mundials Special Olympics a Abu Dhabi s'ha adjudicat fins al moment 12 medalles: 2 d'or, 7 de plata i 3 de bronze.
Després de l’estada a Ossberg, els esportistes inicien la competició i activitats