06/10/2018

Vicky Jiménez participa en un Clínic de tennis als Jocs Special Olympics

Vicky Jiménez participa en un Clínic de tennis als Jocs Special Olympics

Entre les competicions dels Jocs que se celebren a la Seu d'Urgell hi ha el tennis, que aquest matí ha rebut una visita força especial, la de la jove tennista Vicky Jiménez. Després de disputar el seu primer en categoria sub-18, ja prepara el proper al Marroc.

Sense deixar la raqueta, Vicky Jiménez ha viscut un matí diferent a la Seu d´Urgell. La jove tennista ha estat convidada a un clínic amb els participants als Jocs Special Olympics. Un intercanvi que ha viscut amb emoció.

Acaba de fer 13 anys, però ja ha debutat al circuit ITF sub-18 amb un torneig a Barcelona i ja prepara el següent en la mateixa categoria a Casablanca, al Marroc.

La campiona del Roland Garros sub-13 i el Godó sub-14 està vivint un 2018 de vertigen. Més enllà dels resultats valora la progressió com a tennista.

Després de Casablanca, disputarà un sub-14 de grau 1 a les Canàries i tancarà l´any amb dues cites de primer nivell als Estats Units, l´Eddie Her IMG Academy i l´Orange Bowl, un campionat del món oficiós en categoria sub-14.

Informa /imatge: Joan López

Articles relacionats
Els Special Olympics Participen en la primera edició de la Copa Uniq Andorra
Ens trobem un cop més, com cada any, a la casa de colònies d'AINA.
Special Olympics Andorra ha competit amb 6 atletes al Cross d'Andorra.