13/06/2016

13 esportistes s'inicien al Pitch & Putt

13 esportistes s'inicien al Pitch & Putt
L'activitat va començar a les 11.30 del matí. Teniem por perquè les previsions del temps no eren massa bones i teniem un pla alternatiu per si plovia molt. La veritat és que per sort la meteo ens va acompanyar i no va caure ni una gota en tot el dia.
 
A més del Gonzalo Mendoza, el nostre professor i l'equip tècnic,  varem comptar amb l'ajut de diferents pares  i alguns membres de la Junta molt motivats en donar-nos un cop de ma. 
 
Després de fer diferents exercicis en un circuit on es tractava d'agafar confiança i sensibilitat amb el putt, vam anar a entrenar el swing. La coordinació era molt bona per ser el primer dia que jugàvem a golf!!! Mentre s'acabava de fer la barbacoa, vam fer un petit torneig a veure qui feia menys cops per ficar les boles als forats. Els 4 equips vam quedar amb posicions molt properes.
 
Dinar de botifarres, pa amb tomàquet i amanida i per acabar gelat de vainilla!
 
Després de la magnífica experiència no descartem incloure el pitch & putt entre els diferents esports que practiquem!!!!!
 
Gràcies a tots els que heu participat donant el vostre suport en aquesta jornada lúdica!
Articles relacionats
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.
La delegació andorrana que participa als Jocs Mundials Special Olympics a Abu Dhabi s'ha adjudicat fins al moment 12 medalles: 2 d'or, 7 de plata i 3 de bronze.
Després de l’estada a Ossberg, els esportistes inicien la competició i activitats