13/06/2016

13 esportistes s'inicien al Pitch & Putt

13 esportistes s'inicien al Pitch & Putt
L'activitat va començar a les 11.30 del matí. Teniem por perquè les previsions del temps no eren massa bones i teniem un pla alternatiu per si plovia molt. La veritat és que per sort la meteo ens va acompanyar i no va caure ni una gota en tot el dia.
 
A més del Gonzalo Mendoza, el nostre professor i l'equip tècnic,  varem comptar amb l'ajut de diferents pares  i alguns membres de la Junta molt motivats en donar-nos un cop de ma. 
 
Després de fer diferents exercicis en un circuit on es tractava d'agafar confiança i sensibilitat amb el putt, vam anar a entrenar el swing. La coordinació era molt bona per ser el primer dia que jugàvem a golf!!! Mentre s'acabava de fer la barbacoa, vam fer un petit torneig a veure qui feia menys cops per ficar les boles als forats. Els 4 equips vam quedar amb posicions molt properes.
 
Dinar de botifarres, pa amb tomàquet i amanida i per acabar gelat de vainilla!
 
Després de la magnífica experiència no descartem incloure el pitch & putt entre els diferents esports que practiquem!!!!!
 
Gràcies a tots els que heu participat donant el vostre suport en aquesta jornada lúdica!
Articles relacionats
Els Jocs Mundials Special Olympics es disputen des de dissabte a Berlín i Andorra hi té una delegació amb 13 esportistes.
Laia Rodríguez va penjar-se tres medalles de bronze a la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mundials Special Olympics que s’estan fent a Berlín.
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.