04/04/2016

Campionat Territorial de Natació 2016

Campionat Territorial de Natació 2016

Amb dues furgonetes i el cotxe de l'Imma, la mare de la Nàdia, que ens dona suport, arrenquem molt d'hora de l'Albó.

Els nostres esportistes seleccionats: Myriam, Aina, Coraima, Nàdia, Ana Daniela, Cristian, Sergi, Jenny, Sandra, Marc, Adrià, Jesus, Alberto, Oriol, Jordi Tarifa i Jordi Tenias, Nelson i Manel. Els entrenadors són l'Isaac i la Lina i el Manuel i jo fem d'acompanyants, xòfers i del que faci falta.

Arribem a Mollerussa després d'un viatge on la música, les cançons, els acudits i l'humor no ens deixen ni un moment.
Es respira dins la piscina l'ambient de competició i, més d'un dels nostres atletes comença a patir l'estrès precompetitiu. Moltes sèries i proves, però quan es fiquen dins de l'aigua i comencen a nedar, s'obliden de tot i es concentren a anar més i més ràpid per poder tocar la paret abans que ningú.

Les encarregades d'estar a les sortides estan força implicades. Ajuden als nois amb la comunicació no verbal per assegurar-se quin estil toca en aquesta sèrie. Fan brassa, crol, esquena, fora de la piscina. Ens hem d'assegurar que els nervis no ens podran trair en moments importants com aquest.

L'equip andorrà anima, crida i gesticula des del lateral de la piscina. Posa la pell de gallina i emociona veure el fair-play que es respira en l'ambient. Quants equips importants haurien d'aprendre dels Special!!!!! Els valors humans que ens ensenyen tots aquests xicots, que lluiten amb la perseverància, la força de voluntat, la constància... Però sobretot, el que més admiro de tots ells, és la gratitud que et demostren a cada moment, les ganes d'agradar, de sentir-se valorat, la senzillesa, la noblesa... Quantes lliçons ens han de donar encara. Ho deixo aqui perquè m'estic emocionant!

Gràcies, Special Olympics per tot el que em doneu!!!!

Articles relacionats
Els Jocs Mundials Special Olympics es disputen des de dissabte a Berlín i Andorra hi té una delegació amb 13 esportistes.
Laia Rodríguez va penjar-se tres medalles de bronze a la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mundials Special Olympics que s’estan fent a Berlín.
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.