04/04/2016

Campionat Territorial de Natació 2016

Campionat Territorial de Natació 2016

Amb dues furgonetes i el cotxe de l'Imma, la mare de la Nàdia, que ens dona suport, arrenquem molt d'hora de l'Albó.

Els nostres esportistes seleccionats: Myriam, Aina, Coraima, Nàdia, Ana Daniela, Cristian, Sergi, Jenny, Sandra, Marc, Adrià, Jesus, Alberto, Oriol, Jordi Tarifa i Jordi Tenias, Nelson i Manel. Els entrenadors són l'Isaac i la Lina i el Manuel i jo fem d'acompanyants, xòfers i del que faci falta.

Arribem a Mollerussa després d'un viatge on la música, les cançons, els acudits i l'humor no ens deixen ni un moment.
Es respira dins la piscina l'ambient de competició i, més d'un dels nostres atletes comença a patir l'estrès precompetitiu. Moltes sèries i proves, però quan es fiquen dins de l'aigua i comencen a nedar, s'obliden de tot i es concentren a anar més i més ràpid per poder tocar la paret abans que ningú.

Les encarregades d'estar a les sortides estan força implicades. Ajuden als nois amb la comunicació no verbal per assegurar-se quin estil toca en aquesta sèrie. Fan brassa, crol, esquena, fora de la piscina. Ens hem d'assegurar que els nervis no ens podran trair en moments importants com aquest.

L'equip andorrà anima, crida i gesticula des del lateral de la piscina. Posa la pell de gallina i emociona veure el fair-play que es respira en l'ambient. Quants equips importants haurien d'aprendre dels Special!!!!! Els valors humans que ens ensenyen tots aquests xicots, que lluiten amb la perseverància, la força de voluntat, la constància... Però sobretot, el que més admiro de tots ells, és la gratitud que et demostren a cada moment, les ganes d'agradar, de sentir-se valorat, la senzillesa, la noblesa... Quantes lliçons ens han de donar encara. Ho deixo aqui perquè m'estic emocionant!

Gràcies, Special Olympics per tot el que em doneu!!!!

Articles relacionats
La competició tindrà lloc el cap de setmana del 24 al 26 de març a la pista de l’Esparver de Soldeu-El Tarter. Andorra hi participa juntament amb les delegacions de Catalunya, Castella la Manxa i Aragó
Ens trobem un cop més, com cada any, a la casa de colònies d'AINA.
La Fundació Crèdit Andorrà va lliurar equips d'esquí alpí a tots els atletes d'aquesta secció d'Special Olympics perquè els utilitzin en els diferents entrenaments i competicions al llarg de la temporada.