04/04/2016

VII Trofeu Internacional d'Esquí Grandvalira

VII Trofeu Internacional d'Esquí Grandvalira

Divendres. Ens trobem un cop més, com cada any, a la casa de colònies d'AINA. L'equip de Mònaco ja ha arribat i, els de Catalunya ho faran molt més tard. Ens decidim a fer el sorteig.

Dissabte. A les 8 del mati ja som a dalt uns quants per acabar de muntar l'arribada i la sortida.
Després d'unes quantes baixades de reconeixement fem el divisioning i ens trobem a la zona d'arribada on els encarregats de l'avituallament s'ocupen que tothom tingui esmorzar. La Coia ens ha fet unes coques boníssimes, que acompanyades amb la xocolata de l'estació ens animen per ara si, començar les dues mànigues de la cursa. Agafarem el temps de la millor de les dues baixades per a cada corredor.

El temps i la neu fantàstics. Entrenadors, corredors, voluntaris, familiars, públic, personal de l'estació, sponsors, Comú de Canillo, ... Tothom, s'ha implicat d'allò més perquè el dia sigui un any més, inoblidable.

Articles relacionats
Els Jocs Mundials Special Olympics es disputen des de dissabte a Berlín i Andorra hi té una delegació amb 13 esportistes.
Laia Rodríguez va penjar-se tres medalles de bronze a la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mundials Special Olympics que s’estan fent a Berlín.
Special Olympics Andorra participarà als Jocs Mundials d'Abu Dhabi amb una delegació formada per 20 esportistes, que competiran en 6 modalitats.