04/04/2016

VII Trofeu Internacional d'Esquí Grandvalira

VII Trofeu Internacional d'Esquí Grandvalira

Divendres. Ens trobem un cop més, com cada any, a la casa de colònies d'AINA. L'equip de Mònaco ja ha arribat i, els de Catalunya ho faran molt més tard. Ens decidim a fer el sorteig.

Dissabte. A les 8 del mati ja som a dalt uns quants per acabar de muntar l'arribada i la sortida.
Després d'unes quantes baixades de reconeixement fem el divisioning i ens trobem a la zona d'arribada on els encarregats de l'avituallament s'ocupen que tothom tingui esmorzar. La Coia ens ha fet unes coques boníssimes, que acompanyades amb la xocolata de l'estació ens animen per ara si, començar les dues mànigues de la cursa. Agafarem el temps de la millor de les dues baixades per a cada corredor.

El temps i la neu fantàstics. Entrenadors, corredors, voluntaris, familiars, públic, personal de l'estació, sponsors, Comú de Canillo, ... Tothom, s'ha implicat d'allò més perquè el dia sigui un any més, inoblidable.

Articles relacionats
La competició tindrà lloc el cap de setmana del 24 al 26 de març a la pista de l’Esparver de Soldeu-El Tarter. Andorra hi participa juntament amb les delegacions de Catalunya, Castella la Manxa i Aragó
Ens trobem un cop més, com cada any, a la casa de colònies d'AINA.
La Fundació Crèdit Andorrà va lliurar equips d'esquí alpí a tots els atletes d'aquesta secció d'Special Olympics perquè els utilitzin en els diferents entrenaments i competicions al llarg de la temporada.