Actualitat
news_1.jpg
Una desena de persones d'Special Olympics han participat en una de les primeres activitats de la campanya nacional de la promoció de l'activitat física.
Dissabte 13 de març de 2021 al matí s'ha disputat la 12a edició de la Copa d'Andorra d'esquí alpí d'Special Olympics. Aquesta ha estat la primera competició després del confinament d'ara fa un any.
Special Olympics Andorra ha compartit a les xarxes socials un nou vídeo, en què diferents esportistes realitzen activitats de tota mena des de casa.
La Fundació Crèdit Andorrà va lliurar equips d'esquí alpí a tots els atletes d'aquesta secció d'Special Olympics perquè els utilitzin en els diferents entrenaments i competicions al llarg de la temporada.
Special Olympics va organitzar anit un sopar subhasta amb l'objectiu d'impulsar la nova secció d'esports d'hivern. Amb el popular Carlos Sobera l'entitat va aconseguir recaptar vuit mil euros. A l'horitzó, l'objectiu d'uns Jocs Europeus d'hivern el 2022.
Representants del comú d'Escaldes-Engordany han canviat de parròquia aquest dimecres per participar en un entrenament amb l'equip de futbol d'Special Olympics. En aquesta ocasió, els amfitrions han exercit de mestres.