Actualitat
news_1.jpg
Laia Rodríguez va penjar-se tres medalles de bronze a la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mundials Special Olympics que s’estan fent a Berlín.
Brillant participació la que està tenint la delegació andorrana als Jocs Mundials d'Special Olympics de Berlín que s'estan disputant al llarg d'aquesta setmana.
Els Jocs Mundials Special Olympics es disputen des de dissabte a Berlín i Andorra hi té una delegació amb 13 esportistes.
La Laia té 16 anys i va néixer amb la síndrome de Sotos, una malaltia minoritària que afecta al desenvolupament. Va descobrir la rítmica als Jocs Special Olympics d'Andorra la Vella i la Seu d'Urgell i després de la pandèmia va començar a competir.
La competició tindrà lloc el cap de setmana del 24 al 26 de març a la pista de l’Esparver de Soldeu-El Tarter. Andorra hi participa juntament amb les delegacions de Catalunya, Castella la Manxa i Aragó
Aprofitant la proximitat del Nadal, jugadors dels diferents combinats nacionals han disputat un amistós amb l’equip de persones amb diversitat funcional