Renovat el conveni amb FAF
Fèlix Àlvarez, president de la Federació Andorrana de Futbol, i Àlex Terès, el seu homòleg dels Special Olympics Andorra, han rubricat per escrit la renovació de l'acord de col·laboració, aquesta tarda de dimecres al Centre d'Entrenanemt de la Massana. Aquest conveni té com a finalitat principal utilitzar l'esport, i en concret el futbol, com a eina d'integració de les persones amb diversitat intel·lectual i referma els excel·lents lligams i la bona sintonia que existeix entre les dues institucions.  
Una gran família
Special Olympics Andorra neix l’any 1994 amb la missió d’impulsar i dirigir tota l’activitat esportiva al Principat per a les persones amb discapacitat intel·lectual i contribuir, a través de l’esport, a millorar la qualitat de vida dels seus esportistes i a donar visibilitat a aquest col·lectiu.<br><br>En l’actualitat, SO Andorra el composen un total de 70 esportistes que desenvolupen 8 disciplines esportives i que compta amb els serveis de 12 professionals.
Special Olympics ofereix moltes maneres de participar-hi. Hi ha oportunitats de voluntariat a curt i llarg termini, l’opció de jugar a Esports Unificats i convertir-se en un esportista dels Jocs Olímpics Especials.