Fes-te amic d'Special
Olympics Andorra
Uneix-te al nostre equip a través
de Special Olympics Andorra
i comença a gaudir de l'esport!
Compromís amb l’esport – Joc Net 2023
La Federació Special Olympics Andorra ha obtingut la certificació “COMPROMÍS AMB L’ESPORT – JOC NET“ que atorga l’Agència Andorrana Antidopatge en col·laboració amb el M.I. Govern d’Andorra a aquelles federacions que van assolir les fites emmarcades al programa durant el 2023.
Fòrum de salut per a famílies
Gran Jornada viscuda amb la col·laboració de la Fundació Creand i Lions Clubs International Foundation en la que vam organitzar el primer fòrum de salut per a famílies i que va comptar amb un total de 96 assistents. El fòrum va girar entorn de la gestió i control del sucre en l’alimentació per tal de millorar el rendiment esportiu.
Una gran família
Special Olympics Andorra neix l’any 1994 amb la missió d’impulsar i dirigir tota l’activitat esportiva al Principat per a les persones amb discapacitat intel·lectual i contribuir, a través de l’esport, a millorar la qualitat de vida dels seus esportistes i a donar visibilitat a aquest col·lectiu.
En l’actualitat, SO Andorra el composen un total de 70 esportistes que desenvolupen 8 disciplines esportives i que compta amb els serveis de 12 professionals.
Renovat el conveni amb FAF
Fèlix Àlvarez, president de la Federació Andorrana de Futbol, i Àlex Terès, el seu homòleg dels Special Olympics Andorra, han rubricat per escrit la renovació de l'acord de col·laboració, aquesta tarda de dimecres al Centre d'Entrenanemt de la Massana. Aquest conveni té com a finalitat principal utilitzar l'esport, i en concret el futbol, com a eina d'integració de les persones amb diversitat intel·lectual i referma els excel·lents lligams i la bona sintonia que existeix entre les dues institucions.  
Special Olympics ofereix moltes maneres de participar-hi. Hi ha oportunitats de voluntariat a curt i llarg termini, l’opció de jugar a Esports Unificats i convertir-se en un esportista dels Jocs Olímpics Especials.